Bud leverer pakke fra Norsk Kaffe til mottaker

Våre fraktalternativer

Vi bruker Bring som logistikkpartner, og har faste sendedager tirsdager og torsdager for servicepakker, hjemlevering og bedriftspakker. Småpakker sendes stort sett samtidig, men for å sikre lave fraktkostnader forutsetter vi et minstevolum før disse sendes. Ved stor ordreinngang sender vi oftere enn to ganger i uken.

Vårt rimeligste alternativ er Småpakker, et tilbud fra Bring der pakker som er under 2 kg og med begrenset størrelse. Går pakken i postkassen, leveres den der. Hvis den ikke går i, legges den til utleveringssted og du vil få en hentemelding. Prisen på pakkene varierer etter vekt og mål, men vi har valgt å legge oss på en lav snittpris på disse pakkene på 49,- kr.

Fraktmetode Pris
Hent hos Norsk Kaffe (Stavanger) 0,-
Småpakker, Pakke i Postkasse (opp til 2 kg) 49,-
Servicepakke m/forsikring 139,-
Hjemlevering etter 16:00 189,-
Bedriftspakke 8:00-16:00 189,-
Kjøp over kr 1.000,- Fri frakt (Servicepakke)
Kjøp over 1.400,- Fri frakt (bedriftspakke)

Ønsker du å hente varene hos Norsk Kaffe, anbefaler vi at du ringer oss på 457 71 711 for å avtale. Vi er stort sett alltid tilgjengelige på dagtid, men med møtevirksomhet og kundebesøk kan du oppleve å komme til låst dør hvis du ikke har avtalt med noen.

Her finner du oss

Åpningstider

Mandag - Fredag: 8:00 - 1600 

vi har en del eksterne møter i forbindelse med salg og oppfølging, så det er ikke alltid folk på kontoret i åpningstiden. Ring oss og avtal tid, så slipper du å komme til låst dør.

Telefon: 457 71 711 
Auglendsveien 14, 4019 Stavanger
nær Brustadbua og Gamlingen