Bud leverer pakke fra Norsk Kaffe til mottaker

Våre fraktalternativer

I lys av dagens situasjon rundt COVID-19 tar det noe lenger tid enn vanlig å sende ut pakker, både grunnet egne ressurser og situasjonen hos våre leverandører og speditører. I tillegg er vi svært glade for at vi opplever økende pågang i nettbutikken, som igjen medfører at det er flere pakker som skal sendes ut. Alle bestillinger behandles fortløpende. Vi ber om forståelse for dette. Skulle du ha behov for det, kan du kontakte oss på butikk@norskkaffe.no.

Vi bruker flere speditører til å håndtere frakt. Normalt sendes varene med Bring eller PostNord.

Vårt rimeligste alternativ er Småpakker, et tilbud der pakker som er under 2 kg og med begrenset størrelse. Går pakken i postkassen, leveres den der. Ellers vi postbudet vurdere om det er trygt å legge posen igjen ved døra, alternativt blir den lagt til utleveringssted og du vil få en hentemelding. Prisen på pakkene varierer etter vekt og mål, men vi har valgt å legge oss på en lav snittpris på disse pakkene på 49,- kr.

Fraktmetode Pris
Hent hos NK (Stavanger) - etter avtale 0,-
Småpakker, Pakke i Postkasse (opp til 2 kg) 59,-
Pakke til hentested 139,-
Pakke hjem på døren 189,-
Pakke til bedrift 189,-
Kjøp over kr 1.000,- 800,- Fri frakt (Servicepakke)
Kjøp over 1.400,- Fri frakt (bedriftspakke)

Du kan normalt hente varer hos oss tirsdager og torsdager i tidsrommet 10-14, men ta alltid kontakt enten på post@norskkaffe.no eller via Messenger for å avtale.

Her finner du oss

Åpningstider

Mandag - Fredag: 8:00 - 1600 

vi har en del eksterne møter i forbindelse med salg og oppfølging, så det er ikke alltid folk på kontoret i åpningstiden. Ring oss og avtal tid, så slipper du å komme til låst dør.

Telefon: 457 71 711 
Auglendsveien 14, 4019 Stavanger
nær Brustadbua og Gamlingen