Bud leverer pakke fra Norsk Kaffe til mottaker

Våre fraktalternativer

Vi bruker Bring som logistikkpartner, og har faste sendedager tirsdager og torsdager for servicepakker, hjemlevering og bedriftspakker. Småpakker sendes stort sett samtidig, men for å sikre lave fraktkostnader forutsetter vi et minstevolum før disse sendes. Ved stor ordreinngang sender vi oftere enn to ganger i uken.

I lys av dagens situasjon med koronaviruset ser vi oss nødt til å redusere til sending og utlevering én dag pr uke. Det blir ikke mulig å hente varer hos oss i denne perioden, velg hjemlevering som alternativ dersom du bor innen ca 15 km fra vårt kontor på Auglend (Stavanger).

I denne perioden tilbyr vi gratis/rimelig hjemlevering til alle som bor innen 15 km fra oss, slik at de som har begrenset handlings- og bevegelsesfrihet - enten man er frisk i karantene eller smittet - kan benytte våre tjenester. Vi tar våre forhåndsregler for å begrense smitte, og under selve utleveringen vil vi sette varene igjen utenfor ditt hus og sende melding om at varene er levert. Tilbudet vil være påvirket av kapasitet, og vil opphøre dersom vi på noe vi selv blir rammet.

Vårt rimeligste alternativ er Småpakker, et tilbud fra Bring der pakker som er under 2 kg og med begrenset størrelse. Går pakken i postkassen, leveres den der. Ellers vi postbudet vurdere om det er trygt å legge posen igjen ved døra, alternativt blir den lagt til utleveringssted og du vil få en hentemelding. Prisen på pakkene varierer etter vekt og mål, men vi har valgt å legge oss på en lav snittpris på disse pakkene på 49,- kr.

Fraktmetode Pris
Hent hos Norsk Kaffe (Stavanger) 0,-
Hjemlevering innen 15 km, kjøp under 500,- kr (Stavanger) 0,-
Hjemlevering innen 15 km, kjøp under 500,- kr (Stavanger) 49,-
Småpakker, Pakke i Postkasse (opp til 2 kg) 49,-
Servicepakke m/forsikring 139,-
Hjemlevering etter 16:00 189,-
Bedriftspakke 8:00-16:00 189,-
Kjøp over kr 1.000,- 800,- Fri frakt (Servicepakke)
Kjøp over 1.400,- Fri frakt (bedriftspakke)

Ønsker du å hente varene hos Norsk Kaffe, anbefaler vi at du ringer oss på 457 71 711 for å avtale. Vi er stort sett alltid tilgjengelige på dagtid, men med møtevirksomhet og kundebesøk kan du oppleve å komme til låst dør hvis du ikke har avtalt med noen.

Her finner du oss

Åpningstider

Mandag - Fredag: 8:00 - 1600 

vi har en del eksterne møter i forbindelse med salg og oppfølging, så det er ikke alltid folk på kontoret i åpningstiden. Ring oss og avtal tid, så slipper du å komme til låst dør.

Telefon: 457 71 711 
Auglendsveien 14, 4019 Stavanger
nær Brustadbua og Gamlingen