Hvem er Norsk Kaffe?

Norsk Kaffe - Utopia 2018Bilde fra Utopia 2018, der vi var tilstede og serverte kalde og varme kaffedrikker til tørste festivaldeltakere.

Norsk Kaffe ble etablert høsten 2016, holder til på Auglend i Stavanger og har fra starten fokusert hovedsakelig på bedriftsmarkedet. I tillegg til det vi mener er den beste kaffen på markedet, leverer vi kaffe- og drikkevannsløsninger, samt te, sjokolade og andre ingredienser.

Vi har hatt en nettbutikk tidligere, men vi erkjenner at den ble startet alt for tidlig i forhold til hva vi hadde kapasitet til å håndtere. Nå har vi vokst oss større, og føler oss klare for utfordringen!

 Get Familiedag - Kissa Nissemann - DnB Vi stiller ofte på stands for å by folk på kaffe. Det er veldig stas når folk kommer bort og spør om de kan få litt LYKKE i en kopp! Her fra Get Familiedag høsten 2018.

 Norsk Kaffe Bil med bildekor - rosa Bilene er en viktig del av vår identitet. Som bedriftsaktør er vi mye ute på veien, og med rosa som en av våre identitetsfarger viser vi godt igjen. Folk husker bilene og logoen vår.

Ønsker du å komme i kontakt med oss, kan du bruke kontaktskjemaet her! Du  kan selvsagt sende en epost direkte til butikk@norskkaffe.no eller ringe oss på tlf. 457 71 711.