DALGONA - NY TREND TIL SOMMERVÆRET!

Har du fått med deg den nye kaffetrenden, Dalgona coffee?
Det er enkelt å lage, og smaker forfriskende, søtt og godt!

Instantkaffe
FAIR FRESH
Granulat 100g

Fair Fresh Instant fra Löfbergs er en økologisk og fairtrademerket instantkaffe med elegant og smaksrik aroma samt lang ettersmak.
Pris: 69,-

KJØP

Lag din egen
DALGONA KAFFE
kjapt og enkelt

Du trenger: 2ss instantkaffe, 3ss varmt vann, 2ss sukker, isbiter og melk. Bland først sammen instantkaffe og varmt vann, tilsett sukker og bland med f.eks. stavmikser til du får en fin kremkonsistens. Ønsker du sjokoladesmak kan du tilsette litt sjokomelkpulver eller sjokoladesaus. Legg 2-3 isbiter i et glass, fyll 2/3 med melk og topp med et godt lag krem. Sjokodryss på toppen ser elegant ut. Ta et bilde da! Tagg med @norskkaffe og #lykkeihverkopp, så reposter vi det i vår feed :)

ØKOLOGISK FILTERMALT KAFFE

Opptatt av at kaffen skal være økologisk? Her er noen gode varianter du kan prøve!

EKO MELLANROST
Filtermalt - 450 g

Økologisk dyrket arabicakaffe, middels brent kaffe fra Sør- og Mellom-Amerika, samt Øst-Afrika, som fremheves med den milde, elegante og runde smaken.
Håndplukket, sortert og tørket på små plantasjer.

Pris: 55,-

KJØP

Next Generation
ORGANIC DARK
Filtermalt 450 g

Økologisk dyrket kaffe som håndplukkes i Sør- og Mellom-Amerika samt Øst-Afrika. Mørkbrent bryggkaffe med noter av skogsbær og mørk sjokolade i den komplekse ettersmaken. 100% Arabica kaffe.
Pris: 55,-

KJØP

Next Generation
ORGANIC MEDIUM
Filtermalt 450 g

Økologisk dyrket kaffe som håndplukkes i Sør- og Mellom-Amerika samt Øst-Afrika. Middels ristet kaffe med toner av søte bær og melkesjokolade i den elegante ettersmaken. 100% Arabica kaffe.
Pris: 55,-

KJØP

PRØV DISSE SPENNENDE VARIANTENE!

Oppdag Rainforest Alliance-sertifisert Single Origin Brazil, med nyanser av karamell og hasselnøtter. En smakssensasjon takket være den eksklusive Arabica kaffebønnen, Pearl of Coffee, som utgjør 100% av innholdet og gir en perfekt, jevn roasting. Fra de vulkanske feltene i Rwanda tilbys fruktige toner av solmodne kirsebær. Uimotståelig godt! Selvfølgelig inngår favorittene Organic Medium og Organic Dark i New Generation serien, begge økologiske og Raniforest Alliance sertifiserte.

Next Generation
BRAZIL RA
Filtermalt 450 g

Brazil Next Generation middels brent kaffe med rund og jevn smak. Tilbyr søte toner av kjernemelk og hasselnøtt i den lange, deilige ettersmaken. 100% Arabica Peaberries, også kalt Pearl of Coffee.
Pris: 55,-

KJØP

Next Generation
RWANDA RA
Filtermalt 450 g

Rwanda middels brent bryggkaffe for deg som er opptatt av god smak. 100% Arabica-kaffe, som gir et søtt og sammensatt tone av solmodne kirsebær i den behagelige ettersmaken.
Pris: 55,-

KJØP

PRESSKANNE

PREZZO MELLANROST
Presskannemalt - 450 g

Blandingen består av 100% arabicakaffe fra Sør- og Sentralamerika samt Østafrika. Rainforest Alliance-sertifisert kaffe.
Pris: 55,-

KJØP

FILTERMALT KAFFE

Löfbergs MELLANROST RA Filtermalt 500 g

MELLANROST RA
Filtermalt 450 g

Löfbergs originalblanding, Mellanrost, framhever en fin og myk aroma med lang ettersmak. Blandingen består av bønner fra Sør- og Sentralamerika samt Østafrika. Smaken domineres av en lett sødme med hint av nøtter og med innslag av syrlighet i ettersmaken.
Pris: 49,-

KJØP
Löfbergs JUBILEUM RA - LÄTT MÖRKROST Filtermalt 450 g

JUBILEUM RA - LÄTT MÖRKROST
Filtermalt 450 g

Vår jubileumsblanding er en lett mørkbrent kaffe med innslag av fruktige toner og rund sødme. Blandingen består av 100% arabicakaffe fra Sør- og Sentralamerika samt Østafrika.
Pris: 49,-

KJØP
Löfbergs KHARISMA RA MÖRKROST Filtermalt 450 g

KHARISMA RA MÖRKROST
Filtermalt 450 g

Kharisma er en mørk og smaksrik kaffe med intens aroma, toner av nøtter og friske fruktige nyanser. Blandingen består av 100% arabicabønner fra Brasil, Etiopia og Sentralamerika.
Pris: 49,-

KJØP

Bærekraftig kaffe

"For oss er det en selvfølge at kaffe både skal smake og gjøre godt. Det vet vi at flere liker. Derfor har vi siden 1906 laget kaffe som tar hensyn til både mennesker og miljø – og i dag er vi en av verdens største importører av økologisk og Fairtrade-merket kaffe."

HELE BØNNER

Löfberg KHARISMA RA Hele bønner 400 g

KHARISMA RA
Hele bønner 400 g

Perfekt for deg som vil ha en mørkere kaffe med tydelig karakter - uten å gå hele veien til vår aller mørkeste kaffe.
Pris: 49,-

KJØP
Löfbergs JUBILEUM RA Hele bønner 400 g

JUBILEUM RA
Hele bønner 400 g

Vår jubileumsblanding er en lett mørkbrent kaffe med innslag av fruktige toner og rund sødme. Blandingen består av 100% arabicakaffe fra Sør- og Sentralamerika samt Østafrika.
Pris: 49,-

KJØP
Löfbergs MAGNIFIKA RA Hele bønner 400 g

MAGNIFIKA RA
Hele bønner 400 g

Magnifika er en lett mørkbrent fyldig kaffe med kakaotoner og nydelig duft av vanilje. Kaffebønner fra Syd- og Sentral Amerika, Øst Afrika og Sydøst Asia.
Pris: 49,-

KJØP

OPPSKRIFT: Pour over

- eller håndbrygg, som vi i Norsk Kaffe kaller det

Vi er så glade for at denne trenden nå spres fra innecaféene og luksuskrokene til helt vanlige kaffenytere. Metoden hedrer virkelig kaffen. Sånn synes vi det skal gjøres:

Bruk 70 gram grovmalt kaffe pr liter i et filter som er fuktet (så setter det ikke smak på kaffen). Varm vann til 96˙C og bløt kaffen - kun så mye at du ser de første kaffedråpene komme gjennom. Vent 30 sekunder, og hell vannet forsiktig og jevnt over kaffen i rolig tempo. La det trekke i 2,5 minutter, og nyt så den reneste form for kaffe. Svart så klart...

AKTUELT UTSTYR
Hario V60 · Chemex · Kaffekvern · Vekt · Vannkoker · Hellekanne


Löfbergs CRESCENDO RA Hele bønner 400 g

CRESCENDO RA
Hele bønner 400 g

En spennende og ekstra mørkbrent kaffe med kraftfull aroma. Perfekt når du drikker din kaffe med melk. Denne spesielle blandingen består av arabicabønner fra Brasil, Sentralamerika, Colombia og Østafrika.
Pris: 49,-

KJØP
Löfbergs ESPRESSO RA Hele bønner 400 g

ESPRESSO RA
Hele bønner 400 g

Espresso er en kraftig og fyldig espressokaffe med distinkte toner av brød og sjokolade. Kaffebønnene kommer fra utvalgte regioner i Brasil, øvrige Søramerika, Sentralamerika samt Østafrika.
Pris: 49,-

KJØP

OPPSKRIFT: CORTADO

- som det smaker på Cafetinorna i Bilbao.
Brygg en dobbel espresso direkte i et 200 ml glass. Varm melken, skumme den lett og "kjær" så av espressoen med melken (cortado betyr å skjære på spansk) slik at blandingen blir 1:1.
Drikk den rykende het i to munnfuller.

COLD BREW

- fantastisk forfriskende

Cold Brew er en kaldbrygget kaffe som brygges med friskt, kaldt vann i 16 timer som gir unike smakegenskaper.

Löfbergs Cold Brew inneholder 100% Arabica-bønner. Ren Premium kaffe fra deres prosjekt Next Generation Coffee i Colombia – hvor de jobber med å forbedre fremtiden til den unge generasjonen kaffe bønder. Gjennom opplæring og handel, forbedrer de forutsetningene til unge kaffebønder som lever og jobber i Colombia, på Antioquias bratte åssider.

COLD BREW

Löfbergs ANTIOQUIA RESERVE Cold Brew 250 ml

ANTIOQUIA RESERVE
Cold Brew 250 ml

Löfbergs Cold Brew Antioquia Reserve er en fyldig kaffe med mild og dempet syrlighet, en lett honning sødme i ettersmaken. Naturlig god helt enkelt!
Pris: 29,-

KJØP
Löfbergs LICORICE Cold Brew 250 ml

LICORICE
Cold Brew 250 ml

Löfbergs Cold Brew Licorice er en fyldig kaffe med mild og dempet syrlighet kaffens sødme balanserer smaken av lakris.
Pris: 29,-

KJØP
Löfbergs GINGER Cold Brew 250 ml

GINGER
Cold Brew 250 ml

Kaffens sødme forsterker smaken av ingefær og gir en kraftig ettersmak.
Pris: 29,-

KJØP